Negen Yeezy verbetering 350 V2’s zijn zojuist bevestigd voor 2020

in 2015, Kanye West heeft de ambitieuze belofte gedaan dat op een dag iedereen een paar Yeezys kan krijgen. Welnu, het lijkt erop dat hij een man van zijn woord is, omdat in totaal negen Yeezy 350 V2 -kleuren net zijn bevestigd door @pyleaks. Als je dacht dat dit jaar vol was met Yeezy -hype, wacht dan tot je hoort wat er in petto is voor 2020!

Volgens de Sneaker Insider zullen alle negen kleuren een monochromatische esthetiek aannemen. Alles afschoppen is de ‘Earth’, ‘Marsh’ en ‘Tailgt’. Dit wordt vervolgens opgevolgd door twee ‘zwarte’ versies en afgerond met vier andere kleuren die nog moeten worden onthuld.

Verwacht dat alle releases worden gemaakt van volledige Primeknit-constructies voor een comfortabele sokachtige pasvorm. Je zult ook de normale verbeterde middenzool eronder vinden voor comfort en demping, en misschien zal de laterale mesh -streep vertrek, maar alleen de tijd zal het leren.

Het gerucht ging dat de Yeezy 350 V2-line-up dit jaar zal eindigen, maar het lijkt erop dat dat verre van waar is. Laat ons weten wat je van dit nieuws vindt en zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige verkoper en we laten je weten zodra er veel meer release -informatie binnenkomt!